UNDERHOLDNING

Gi pasientene et bredt underholdnings-

tilbud ved sengekanten. HDTV, film, spill, Internett, m.m. med bare noen enkle

klikk på touch-skjermen.

INFORMASJON

Publiser generell informasjon om

sykehuset, og gi pasientspesifikk

informasjon om pasientens opphold, behandling og etterpleie.

KOMMUNIKASJON

Effektiviser kommunikasjonen mellom

pasient og personell med mulighet for Service Call®, tilkalling og 2-veis tale

via telefon på pasientterminalen.

Pasientterminaler for underholdning, informasjon og kommunikasjon.

En stadig viktigere del av dagens og fremtidens pleie er pasientens pleieopplevelse, og der spiller muligheten for underholdning en viktig rolle. Glade og fornøyde pasienter har det ganske enkelt bedre og bidrar til en triveligere stemning. Det er dette vi arbeider med innen BESTInfotainment®. Vi arbeider også med å avlaste og effektivisere hverdagen for personellet ved å gi mulighet for mer informasjon og ikke minst riktig kommunikasjon mellom pasient og personell.

BESTinfotainment®

HYGIENISK

TOUCH

VEGG- OG SENGEMONTERING

ANDROID

OPERATIV

INTEGRERT MED TILKALLING

SENTRAL KONFIGURASJON

BEST PARTNER - LEDANDE TILLVERKARE AV PATIENTTERMINALER I EUROPA

Ta hånd om pasientene.

Pasientterminaler er ekte underholdningsmaskiner som gir brukeren det meste innen underholdning direkte ved sengekanten. Med mulighet til å laste ned apper, og med tilgang til WiFi, Internett, telefon, TV, radio, filmer, spill, musikk, lydbøker, m.m.

 

I tillegg gir alle pasientterminaler optimal komfort ved sengen siden hver pasient selv bestemmer når og hvordan han eller hun vil underholdes. Man får fornøyde pasienter som ikke diskuterer kanalvalg med nabopasienten eller forstyrrende skjermflimmer om natten. Glade og fornøyde pasienter føler seg bedre.

TALE OG TELEFON

PASIENTSPESIFIKK INFORMASJON

UNDERHOLDNING OG INTERNETT

MEDIA VED SENGEKANTEN

INTEGRERT TILKALLING

SERVICE

CALL

TV i går – pasientterminal i dag.

MediPAD-pasientterminalene kombinerer teknologi med attraktiv design og høy grad av funksjonalitet. Enkel, intuitiv betjening og knivskarpe bilder er noen av kvalitetsegenskapene. MediPAD fås i tre størrelser på 10”, 13”, 16”, har touch-skjerm og er klinisk testet for å tilfredsstille de strenge kravene til hygiene i helse- og omsorgssektoren. Strømforsyning via PoE gjør at man slipper å koble til disse enhetene i pleierommets paneler. Enhetene er dessuten helt uten bevegelige deler, slik som harddisker og vifter, for optimal driftssikkerhet og levetid.

Informasjon som avlaster personellet

Vea pasientterminalene kan sykehuset raskt og enkelt gi pasientspesifikk informasjon om pasientens opphold, behandling og etterpleie.  Informasjons- og instruksjonsfilmer kan for eksempel hjelpe pasienten før en operasjon, noe som gir pasienten en viss trygghet samtidig som det avlaster personellet.

 

Man kan også gi generell informasjon, for eksempel om middagsmenyer, åpningstider for apotek, kiosk og bibliotek, sykehusguide, nærmeste minibank, værmelding og lignende.

Koble innkallingen

til riktig personell

Med et trykk på pasientterminalen kan pasienten umiddelbart tilkalle riktig type hjelp. Det kan for eksempel handle om alarm/tilkalling eller et serviceanrop, for eksempel hjelp til toalettbesøk, hente vann eller mat. Ved å bruke denne typen serviceanrop frigjøres tid for personellet, som i stedet kan konsentrere seg om mer kvalifisert arbeid for en mer effektiv virksomhet.

 

LES MER OM BESTservice Call®

Personlig

integritet

Ingen personopplysninger lagres på enheten. Pasientterminalene lagrer ikke passord eller webhistorikk, og man kan ikke laste ned og lagre filer på enheten.

Installasjon og vedlikehold

Enhetene kobles alltid til med én (1) kabel, som både gir strøm og data. Konfigurasjonen gjøres online, og enhetene kan flyttes uten å konfigureres manuelt. Enheten vet selv hvilken konfigurasjon den skal ha på det aktuelle pasientstedet, noe som gjør at man kan ha ulike konfigurasjoner i for eksempel barneavdelingen og pleieavdelingen.

 

Vedlikehold ute i avdelingen gjøres enkelt av driftspersonellet uten innblanding av IT-avdelingen.

Tilpasset for sykehus

Pasientterminalene er spesielt tilpasset

for den daglige bruken i et moderne sykehusmiljø.

 

Enkel bruk, lett vedlikehold og riktig materialvalg gir kvalitet som varer.

Fleksible holdere av best mulig kvalitet.

Uansett om enhetene skal monteres på nattbord eller på vegg, stasjonært eller mobilt, passer våre fleksible holdere til alle behov. Alle holdere er solide og beveger seg elegant. De er nesten umulige å ødelegge, og de er enkle å vedlikeholde takket være konstruksjonen av glassfiberforsterket plast og stål. For økt komfort kan alle skjermer enkelt vris og roteres for å passe både i liggende og sittende stilling.

LEGGBORDHOLDER

NATTBORDHOLDER

VEGGARM

BESTinfotainment®

”Interaktive pasienter”

BEST TELEPRODUKTER AS

BEST utvikler og markedsfører produkter for kommunikasjon innen helse- og omsorgssektoren. Selskapet, som ble grunnlagt i 1979, er i dag markedsledende i Skandinavia innen området tilkallingssystemer og overfallsalarmer for helsesektoren. BEST Center i Göteborg er selskapets hovedkontor, der all design og produktutvikling skjer. Selskapet er representert av datterselskaper eller forhandlere i Europa, USA og Asien.

 

I dag er BEST en helhetsleverandør innen kommunikasjon, integrasjon og effektivisering for helse- og omsorgssektoren. Med helhetskonsept og innovativ teknologi innen både maskinvare, programvare og mobilapper for blant annet alarmhåndtering, oppgavehåndtering, kritiske alarmer, planlegging og statistikk, skaper vi utallige muligheter for både sykehus og eldreboliger.

 

BEST setter alltid menneskene i fokus og har et tett samarbeid med ulike brukergrupper i utviklingen av nye løsninger. Vi streber alltid etter å utvikle, forenkle og forbedre det daglige arbeidet innen helse- og omsorgssektoren.

 

 

Copyright © 2018 BEST TELEPRODUKTER AS

BEST TELEPRODUKTER AS

 

LARVIK

Elveveien 52

Postboks 2147, Stubberød

3255 Larvik

+47 331 352 90

 

HØVIK

Sandviksveien 26

1363 Høvik

+47 675 161 80

 

TRONDHEIM

Brøsetveien 168

7048 Trondheim

+47 739 843 00

Kommunikasjon        Tilkalling        Overfall       Kritiske alarmer        Programvare        Mobile arbeidsredskaper        Service Call®          Infotainment